Az európai választások tétje

Az európai választások tétje

Hegedűs István, Jávor Benedek, Mayer Lajos, Szanyi Tibor, Papp Katalin

Hegedűs István volt az egyik felkért előadó a Nyugdíjasok Országos Képviselete és a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének alapítványa "Mi is megszólalunk" című konferenciáján az OKISZ Inkubátorházban 2019. április 25-én.

CsatolmányMéret
PDF ikon Program111.72 KB
Hegedűs István véleményét idézte a New York Times 2018. április 8-i cikkében Orbán Viktorról. "Minden egyes lépésénél ezen az úton, az európai politikusok nem bizonyultak hatékonynak", mondta Hegedűs.
Hegedűs István részt vett a „Have your say in safeguarding civic space” című konzultáción a European Center for Not-for-Profit Law (ECNL), Article 19 és az Amnesty International UK szervezésében Lond
Megjelent Hegedűs István blogbejegyzése David Cameronról és Orbán Viktorról a Friedrich Ebert Alapítvány és a Das Progressive Zentrum a The European Circle című online vitafórumán 2014. augusztus 26-án.
A budapesti Független Médiaközpontban 2013. május 16-án szakértői megbeszélésre került sor, amelynek témája az Európai Bizottság által felállított, a média szabadságával és sokszínűségével foglalkozó magas szintű munkacsoport ajánlásai voltak.
Megjelent Hegedűs István Áll még Budának vára! A fél éves magyar uniós elnökség elemzése helyett című cikke a Magyar Narancsban 2011. június 16-án.