Médiaszabályozás újragondolva

Médiaszabályozás újragondolva

Kocsis Györgyi, a MET alelnöke moderátorként vett részt a Független Médiaközpont és a Mérték Médiaelemző Műhely által 2014. január 31-én az Európai Unió Házában rendezett nyilvános vitán, amelynek témája a közszolgálati média szerepe, működése volt. Az eszmecserén bel- és külföldi újságírók, tudományos kutatók és más érdeklődők tájkozódhattak egyebek között a norvég és a brit közszolgálati média intézményi rendszeréről, követelményeiről és feladatairól.
A részletes program megtekinthető itt.
 

"Változó médiahatósági modellek" címmel nyilvános vitát tartott október 3-án a budapesti Európai Unió Házában a Független Médiaközpont és a Mérték Médiaelemző Műhely, amelyen közös gondolkodásra in
Két választás Magyarországon – EU-hírek a kampányokban (2014) Időpont: 2014. október 16. (csütörtök) 17:30-19:30 Helyszín: Európai Unió Háza - Millenáris Park, 1024 Budapest, Lövőház utca 35.
Hegedűs István és Kocsis Györgyi előadást tartott a Politikatörténeti Intézet "Magyarország és az Európai Unió" című konferenciáján 2014. május 16-án.
Megjelent Kocsis Györgyi "Nem tisztelt ház. Mit mondanak ki, és mit hallgatnak el a pártok EP-programjai?" című elemzése a HVG 2014. május 17-i számában.