Ki mehet Amerikába?

Ki mehet Amerikába?

Pozsonyban tartotta 2014. február 11-én a German Marshall Fund amerikai tanulmányútjára jelentkező cseh, magyar, osztrák, szlovén és szlovák legjobb jelöltek meghallhatását a dunai régiós válogató bizottság, amelynek Hegedűs István is tagja. Pap Enikő az esemény egyik szervezőjeként volt jelen.

Hegedűs István részt vett az "Emberi jogok Covid idején" című online panelbeszélgetésen a Sofia (Society For International Affairs) -Trinity College Dublin meghívására 2020. november 26-án.
Hegedűs István az ALDE (The Alliance of Liberals and Democrats for Europe) athéni kongresszusán részt vett a LIBSEEN (Liberal South East European Network) találkozóján 2019. október 25-én.
Hegedűs István nyilatkozott az Austria Presse Agentur számára a Fidesz és az Európai Néppárt közötti konfliktusról 2019. március 5-én. 
Hegedűs István nyilatkozott a Klubrádiónak 2018. október 12-én arról, hogy melyik európai pártcsaládból kerülhet ki az Európai Bizottság következő elnöke. Hegedűs szerint az európai parlamenti választások és a csúcsjelöltek vetélkedése a Fidesz európai pozícióját is megváltoztathatja. 
Hegedűs István nyilatkozott a német parlamenti választásokról a Civil Rádiónak 2017. szeptember 25-én (16:55).