Hosszú értekezés

Hosszú értekezés

0 comments

2012. október 29-én Tölgyessy Péter, jogász, politikai elemző, 1990 és 2006 között országgyűlési képviselő tartott előadást Magyarország helyzete két és fél év Fidesz-kormányzás után címmel.

2012 okt 29
magyar
Európai Mestermunkák
A Magyarországi Európa Társaság könyvbemutatója.
Megkezdődött "A magyarok bemenetele" című vitasorozat a Magyar Politikatudományi Társaság Európai Politikai Szakosztálya és a Magyarországi Európa Társaság szervezésében 2007. február 26-án, hétfőn 17.30-kor a Merlin Színházban.
Folytatódott "A magyarok bemenetele" című vitasorozat a Magyarországi Európa Társaság  és a Magyar Politikatudományi Társaság Európai Politikai Szakosztálya szervezésében 2007. április 10-én, kedden 17.30-kor a Merlin Színházban.
A MET szervezésében Bakos Anita, Galambos Tamás, Miklós Bernadett, Romsics Gergely és Strausz Erzsébet vett részt a BruxInFo európai uniós tanfolyamain 2006 végén, illetve 2007 elején a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával. 
Hegedűs István, Koller Boglárka, Jürgen Dieringer, Molnár Anna
A Balti-tengeri Régió Stratégia bevezetése után az Európai Unió egy új, a dunai régióra vonatkozó makroregionális stratégia kidolgozásán dolgozik.  E térség részeként és az EU jövőbeli soros tanácsi elnökeként Magyarország döntő szerepet kíván játszani az új elképzelés megvalósításában.