Írjál e-mailt!

Írjál e-mailt!

Írjál e-mailt!

Civil szervezetek, köztük a Magyarországi Európa Társaság 2017. április 26-án kampányt indítottak és arra kérik a magyar állampolgárokat, forduljanak az országgyűlési képviselőkhöz annak érdekében, hogy ne szavazzák meg az NGO-kat megbélyegző törvényjavaslatot.

A Magyarországi Európa Társaság egyike volt a 2017. április 12-i budapesti demonstráció kezdeményezőinek, amelyet a civil szervezeteket megbélyegző törvényjavaslat ellen  a Hősök terén tartottak.
A magyar császár meztelen
Hegedűs István válaszolt Judy Dempsey kérdésére "Does the EU Have the Right Policy for Hungary and Poland?" a Carnegie Europe blogján 2017. július 19-én. 
Hegedűs István véleményét idézi a civil szervezetekkel szemben elfogadott magyar törvényről a La Stampa 2017. július 14-i számában. 
A civil társadalom elleni újabb kormányzati támadásokról.
Hegedűs István interjút adott a Klubrádiónak a civil társadalom elleni újabb kormányzati támadásokról és a MET szolidaritási nyilatkozatáról 2017. július 27-én.
Végh Zsuzsanna az Europa-Universität Viadrina-n, Frankfurt-an-der-Oder-ben adott adott elő 2017. július 4-én a jelenlegi magyar belpolitikai helyzetről, a civil törvényről és az ún. "lex CEU"-ról. A beszélgetésre a Viadrina Institut für Europa-Studien (IFES) szervezésében került sor.